Hirdetés


A Blikk úgy tudja, hogy Berki Krisztián az édesapjánál tartotta a vagyona egy részét, ebből rendezték a celeb adósságait. Krisztián édesapja és felesége, Mazsi felkereste a hitelezőket, hogy tárgyaljanak velük.

Hirdetés

“Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda. Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett” – mondta a lapnak Berki Krisztián édesanyja. Az asszony azt is elárulta, hogy egyetlen adósság marad, egy bank felé, azt a hitelt Berki és Mazsi közösen vették fel. Ezt az özvegynek kell törlesztenie a jövőben.

Hirdetés

“Amikor felvették a hitelt, Krisztián édesapja lett a kezes. A tragédia után azonban a volt férjem az ügyvédje segítségével elintézte, hogy kiírják a tartozásból, így ehhez már semmi köze. Most már Mazsin múlik, miként rendezi a tartozást” – mondta Júlia asszony.
Berki Ferenc és ügyvédje a témában nem akartak nyilatkozni.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés