Hirdetés


Felkerült a Redditre egy fotó, amit egy járókelő készített. Valakki a BERKI-1 rendszámú fehér Porsche-vel beállt szabálytalanul a Népszínház utcába parkolni.

Hirdetés

A kérdésre igazándiból azóta sem érkezett igazi válasz, ám a végén Berki Mazsi tisztázta a helyzetet. Berki Krisztián egy éve, hogy elhunyt tragikus hirtelenséggel, ettől függetlenül mindennapos téma az ő halála, valamint családja élete.
Sokan csodálkoztak rajta, hogy kerül kocsija az utcára, ki járhat vele?

Hirdetés

“Az Örs vezér terénél sétáltunk, amikor megláttuk a fehér autót. Eddig is figyelemmel követtük a bulvársajtót, úgy tudjuk, ez a kocsi egykor Krisztiáné volt. Készítettünk pár fotót, ám az özvegyet, Mazsit nem láttuk megjelenni a járműnél, hiába vártunk. Egy, számunkra ismeretlen hölgy és egy férfi jelent meg a helyszínen, akik luxuscikkeket pakoltak a csomagtartóba.
Amit mindenképpen szeretnék megjegyezni, hogy az autó konkrétan tilosban parkolt jó ideig… Ennek ellenére jól elbeszélgettek a jármű mellett, ez egy cseppet sem zavarta őket. Úgy vélem, bárki is közlekedik manapság ezzel a kocsival, szégyent hoz Krisztián emlékére az ilyen szabálytalanságokkal” – nyilatkozták az Origónak.
Végül aztán megszólalt Berki Krisztián özvegye, aki tisztázta a helyzetet.
“Krisztiánnak valóban volt Porschéja, de ez az autó, amit most is lefotóztak, és már többször is megjelent a sajtóban, sosem volt az övé. Ezek szerint valaki másnak is van hasonló rendszáma”

Hirdetés

Éljenek a necromancerek
by u/candyke in hungary

Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés