Hirdetés


Lénárt Évi, a parapszichológus és jövendőmondó szerint Berki Krisztián szelleme visszatért, hogy közölje: halálát nem túladagolás okozta. A szakember azt is megosztotta, hogy Krisztián szeretne újra családot alapítani Mazsi oldalán, újjászületve – közölte a Bors.

Hirdetés

A parapszichológia és a szellemvilág létezését sokan kétségbe vonják, ám az is tény, hogy sok ember tapasztalt már magyarázat nélküli eseményeket. Berki Krisztián szellemének állítólagos visszatérése ilyen jelenség, melyet több független személy is megerősített, többek között Kiss Kató médium és Lénárt Évi, akik megosztották tapasztalataikat a Bors olvasóival.

Hirdetés

Lénárt Évi Krisztián szellemét vitte magával, amikor a Borshoz látogatott. Amikor a stúdióban ülve megkérdezték tőle, hogy most is vele van-e, Évi ezt válaszolta:

“Igen, itt áll mögöttem.”

A következő kérdés természetesen az volt, hogy mit csinál ott, miért jön vissza mindig?

“Krisztián azt akarja mondani, hogy nagyon szereti a gyerekeit” – válaszolta Évi.

Hirdetés

“Számára a gyerekei a legfontosabbak, azért is akar leszületni. Mindenképpen Berki Mazsiékhoz születne, mert a kislányával, Emmával kevesebb időt töltött együtt. Nagyon fontos számára, hogy a gyermek közelében legyen, nem tud tőle elszakadni.”

Testvér vagy unokatestvér lenne szívesen
A mágus szerint Berki Krisztiánnak terve van arra, hogy vagy féltestvére vagy unokatestvére legyen a kis Emmának. A lényeg, hogy közel legyen hozzá.

“Olyan kevés idő adatott neki és Emmának az életben, hogy ezt mindenképpen szeretné megsokszorozni Berki Krisztián.”

Hirdetés
@borsonline Megjelent a szerkesztőségünkben Berki Krisztián szelleme #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #lenartevi #berkikrisztian #szellem #joslat #josno #berkimazsi #bors ♬ eredeti hang – Bors – Bors

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés