Hirdetés


Berki Mazsi élete egyik legszebb kalandját élheti át, köszönhetően új párjának, Zoltánnak, aki az egzotikus Thaiföldre vitte őt és a családot. A Bors szerint a csapat egy hosszú, 14 órás repülőút után érkezett meg Bangkokba, ahol egy lenyűgöző keleti stílusú hotelben találtak szállást. A szállás kényelmi felszereltsége minden igényt kielégít: tágas szobák nagy ablakokkal, síkképernyős televízióval, márványból készült fürdőszobával, és egy 24 órás recepcióval, amely minden kívánságukat teljesíti.

Hirdetés

A luxus szállás ára nem kevés, egy éjszaka két főre 72.000 forintba kerül, de a hotel kínálatában megtalálható egy 160.000 forintos lakosztály is. Bár nem ismert, hogy Mazsi és családja melyik szobatípust választotta, és hogy mennyi időt töltenek ebben a paradicsomban, az biztos, hogy ez az utazás felejthetetlen élményeket tartogat számukra.

Hirdetés

Hirdetés

“Tudjátok, annyi minden történik velem, és olyan szívesen osztanék meg veletek több tartalmat, de egy jó ideje teljesen megváltozott az életem prioritása. Mondhatnám azt, hogy tudatosan vagyok kevésbé jelen a social média platformjaimon, de igazából csak élem az életem. A VALÓSÁGOT, a MINDENNAPOKAT, a CSODÁKAT A CSALÁDOMMAL és KÖRNYEZETEMMEL. Rengeteg változáson mentem keresztül az elmúlt két évben mind testileg, mind lelkileg. A testem életet adott egy kisangyalnak, a lelkem pedig megtanult újjászületni! Igen! És igen, ha ma a tükörbe nézek, akkor mosolyogva nézek vissza magamra. Változtam sokat? IGEN! De én így érzem jól magam. Úgy érzem életem legjobb formájában vagyok, csodásabb alakom van, mint valaha… szerintem persze van aki szerint pedig túl vékony vagyok és van aki szerint már túl izmos, de nekem így jó. Én hálás vagyok Neked 2023. Számomra csodás év voltál. Most búcsúzom, de 2024 még izgalmasabb lesz… de az izgalmak mellé egészséget és boldogságot kívánok Mindenkinek” – írta Mazsi még a tavalyi év végén.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés