Hirdetés


Berki Mazsi életében jelentős változások történtek, amióta párja, Zoltán mellett teljesen új életet kezdett. Berki Krisztián tragikus halála óta Mazsi nem csak lelkileg, hanem külsőleg is átalakult, ami a szerelmük mélyülésével párhuzamosan alakult ki. A kapcsolatuk annyira erősödött, hogy tavaly már együtt is költöztek, ami azt jelenti, hogy Mazsi és kislánya Székesfehérvárra költöztek, hogy közelebb legyenek Zoltánhoz.

Hirdetés

Az új helyszín nem csak a mindennapjaikat változtatta meg; Mazsi és Zoltán gyakran utaznak együtt, legutóbb egy thaiföldi vakáció alkalmával töltöttek időt romantikus környezetben. Mazsi tavaly év végén osztotta meg érzéseit, kifejezve, mennyire boldog az új életével, ami izgalmakkal, boldogsággal és egészséggel teli. Mazsi számára ezek a vágyak valóra váltak, amit a változások és az új kezdetek tükröznek.

Hirdetés

Hirdetés

“Rengeteg változáson mentem keresztül az elmúlt két évben mind testileg, mind lelkileg. A testem életet adott egy kisangyalnak, a lelkem pedig megtanult újjászületni! Igen! És igen, ha ma a tükörbe nézek, akkor mosolyogva nézek vissza magamra. Változtam sokat? IGEN! De én így érzem jól magam. Úgy érzem, életem legjobb formájában vagyok, csodásabb alakom van, mint valaha… szerintem persze van, aki szerint pedig túl vékony vagyok és van, aki szerint már túl izmos, de nekem így jó.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés