Hirdetés


Berki Mazsi, aki a Sztárboxban erős és harcias oldalát is megmutatta, hosszú ideig gyászolta férjét, Berki Krisztiánt, aki váratlanul elhunyt, hagyva maga mögött Mazsit és közös kisgyermeküket, Emmát. E nehéz időszak után Mazsi életébe újra beköszöntött a szerelem Zoltán személyében. A Blikk információi szerint Zoltán egyre többször tűnik fel Mazsi oldalán, és jelentős támogatást nyújt neki mindennapjaiban.

Hirdetés

Mazsi, aki egyedülálló anyaként küzd meg a mindennapi kihívásokkal, Zoltán segítségével újra érezheti magát nőként, aki támaszra és biztatásra talál egy új kapcsolatban. Zoltán a Blikk szerint nemcsak érzelmi támaszt nyújt, hanem gyakorlati segítséget is, beleértve a nehéz döntések meghozatalában való részvételt. Ez a kapcsolat Mazsi számára nem csak a személyes boldogságot jelenti, hanem azt is, hogy a gyász és a veszteség után újra rátalált a szeretet és a támogatás. Zoltán jelenléte és segítőkész hozzáállása lehetővé teszi számára, hogy újra teljes értékű életet éljen, és a kis Emma édesanyjaként is erőt merítsen a mindennapokhoz.

Hirdetés

“Amikor elvállaltam a műsort, elsősorban magamnak, az édesapámnak és a páromnak szerettem volna bizonyítani, de nagyon jól esik, hogy az emberek többsége már nem teljesítmény nélküli celebet lát bennem. Azt hiszem, tényleg változtam. Jóllehet, kevesen gondolnák, de például nagyon nehezen hozok meg döntéseket. A férfiak esetében sem az anyagi javakat helyeztem soha előtérbe, mindig az érzelmi biztonságra volt szükségem, amit a jelenlegi páromtól, Zoltántól maximálisan megkapok. Kemény csaj vagyok, de mellette nő tudok lenni, olyan erős érzelmi hátországot biztosít nekem. Például ő választotta ki Emma bölcsijét, mert én hezitálós típus vagyok.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés