Hirdetés

Fotó: Knap Zoltán


Berki Mazsi, a csinos influenszer és édesanya, nagy erőkkel készül a Sztárbox szuperdöntőjére, ahol Dobos Evelin ellen fog megmérkőzni könnyűsúly kategóriában. A felkészülés mellett azonban nem feledkezik meg arról sem, hogy követőit naprakészen tartja élete eseményeiről Instagram-oldalán keresztül, ahol legújabb frizuraváltozásáról is megosztott néhány képet.

Hirdetés

Legfrissebb bejegyzésében Berki Mazsi izgalmas hírt osztott meg: egy új hajhosszabbító technikát próbált ki, amellyel fenékig érő, látványos hajzuhatagot varázsoltak neki. Ez a kíméletes eljárás nem csak a hosszúságban, hanem a haj ápolásában is új dimenziót képvisel, és Mazsi ezzel még inkább felkeltette rajongói érdeklődését. A közelgő döntőben így nem csak sportteljesítményével, hanem megújult külsőjével is kápráztatja majd el a közönséget.

Hirdetés

Hirdetés

„Éppen úton vagyok egy forgatásra és arra gondoltam, megmutatom Nektek az új Mazsit. 🎥 Hatalmas változásokon mentem és megyek keresztül a mai napig, keresve a végső állomást, amihez úgy érzem, már nagyon közel vagyok minden szempontból. 🙏🏼”
— írta a fotók mellé a híresség.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés