Hirdetés


Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegye, napvilágra hozta új kapcsolatát. A székesfehérvári vállalkozó, Zoltán és Mazsi már hónapok óta egy párt alkotnak, és az elmúlt időszakban egyre többször jelentek meg a nyilvánosság előtt.
A galaxis őrzői harmadik részének premierjén készült képek is bizonyítják a páros boldog együttlétét. Bár a vörös szőnyegen Berki Mazsi egyedül sétált végig, a vetítés előtt csatlakozott hozzá Zoltán is. A hot! magazin olvasóriportere, aki a helyszínen volt, így látta őket:

Hirdetés

“Ismerős volt a lány, aztán rájöttem, hogy Mazsi az. Meglepődtem, hogy vele van egy magas férfi, akit többször is a nevén szólított, innen tudom, hogy a sajtóban már emlegetett Zoltánról van szó. Látszott rajtuk az összhang és az őszinteség. Jóízű beszélgetést folytattak várakozás közben, többször is közel hajoltak egymáshoz, ezzel kifejezve az intimitást, ami jellemezheti őket. Egy-egy puszi is elcsattant.”

Fotó: Hot!

Hirdetés

A pár nemrégiben Székesfehérvárra költözött, és Berki Mazsi megerősítette, hogy kislányával valóban elhagyták a fővárost. Az új életükről további részletek egyelőre nem ismertek, de úgy tűnik, a pár nyugodt és boldog életet él az új otthonukban.

Fotó: Hot!

Hirdetés

Ma jelenik meg a legfrissebb HOT!🔥 magazin, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! Nem érdemes kihagyni!…

Posted by HOT! Magazin on Tuesday, May 9, 2023

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés