Hirdetés


A szépségápolás és az esztétikai beavatkozások terén egyre inkább népszerűvé válik a szájfeltöltés, annak ellenére, hogy ez nem tartozik a legolcsóbb eljárások közé. Sokan, köztük hírességek is, választják ezt a módszert, hogy kiemeljék vagy megújítsák megjelenésüket. Berki Mazsi, ismert közszereplő, szintén döntött a szájfeltöltés mellett, és most nyíltan beszélt arról, miért érezte szükségesnek ezt a lépést.

Hirdetés

Mazsi elmondása szerint a szájfeltöltés nem csupán esztétikai, hanem személyes okokból is fontos számára. A beavatkozás mellett hozott döntésének hátterében több tényező is állhat, amelyek összhangban vannak a mai társadalmi trendekkel és a személyes igényekkel. A szájfeltöltés, mint szépítkezési eljárás, a modern kor egyik jellemzője, amely egyre több ember számára válik elérhetővé és elfogadottá. Berki Mazsi esete rámutat arra, hogy a döntés egy ilyen beavatkozás mellett többrétű lehet, és személyes megfontolásokon alapul.

Hirdetés

“Nagyon vékony csíkszájat örököltem édesapámtól, de anyukámnak sincs túlzottan vastag szája. Ahogy idősödünk, úgy vékonyodik az ajkunk, és ezt már kicsit láttam a sajátomon is. Természetes dúsításra vágytam. Ötödik alkalommal vagyok itt; mindig úgy megyek el innen, hogy tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel” – kezdte a hot! Beauty&Plasztikának Mazsi.

Hirdetés

“Ez a kezelés fájdalmas, de mindig kapok két stresszlabdát, amit nyomkodhatok közben. Viszont ahogy végzünk, már nincs semmi fájdalom. Általában egy hétig duzzadtak az ajkaim a dúsítás után, de őszintén, nekem tetszik is az, amikor kicsit nagyobbnak tűnik, szóval én tényleg a kezelés után azonnal elégedetten nézek tükörbe” – mesélte.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés