Hirdetés


Berki Mazsi, a közösségi média viharainak gyakori célpontja, most nyíltan szembeszállt az őt érő negatív megjegyzésekkel, mint ahogy a Ripost is beszámolt róla. Mazsi életében jelentős fordulatot hozott Berki Krisztiánnal való kapcsolata, ami még több kritikát vonzott felé. Krisztián halála után Mazsi nehezen találta meg újra a helyét, de az idő és az új szerelmek gyógyító erejével sikerült túljutnia a nehézségeken. Ennek ellenére a közönség egy része továbbra is negatívan ítéli meg minden lépését, állítva, hogy Mazsi személyisége és életmódja negatívan változott meg az évek során.

Hirdetés

Hirdetés

Mazsi azonban nem hagyta szó nélkül a bántó megjegyzéseket. Minden, a kinézetétől kezdve a gyermeknevelési módszerein át a párkapcsolatáig terjedő kritikát megkapott, de ő már megtanulta, hogy nem tud mindenki számára megfelelni. A legfrissebb posztjában, mely egy thaiföldi luxusszálloda medencéjéből érkezett, már az első kommentben egy kritikával kellett szembenéznie.

Hirdetés

“Annyira kár, ahogy veszik ki belőled minden ami szimpatikus volt és természetes… szépen lassan egyformára műtteted/változik a tested a többivel- és a rongyrázás nagyon jó példa a követőknek…mindez nem voltál és ezért szerettelek meg – mondogattam is h milyen menő Krisztiántól, hogy nem a műpicsákat szereti végre… de sajnos változol… “

Hirdetés

A komment rengeteg lájkot kapott, talán ezért is gondolta Berki Mazsi, hogy válaszolnia kell rá:
“Kedves Gréta 🥰 Szerencsés vagyok, hogy influenszerként sok ilyen gyönyörű szálloda vendégül lát 🙏🏽 Tudod sok helyre hívnak, hogy bemutassam 1-1 szálloda adottságait. Nem én vagyok az egyetlen aki megosztja az utazásait, csupán sajnos sok esetben a sajtó tüntet fel negatív nézőpontból. Mindenkinek szíve joga betenni arra a polcra ahova szeretne. Kemény hónapok várnak rám és most kicsit kettesben sikerült megszökni a párommal aminek minden percét ki is használjuk és hálás vagyok érte.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés