Hirdetés


Berki Mazsi, az ismert sztáranyuka, az utóbbi időben rengeteg kritikát kapott, amelyek közül sokan a férje halála utáni rövid gyászidőt, és új párja megítélését érintették. A rajongók és a közösségi média felhasználóinak folyamatos kritikái végül elértek egy pontot, amikor Mazsi többé nem hagyhatta figyelmen kívül a megjegyzéseket.

Hirdetés

A feszültség csúcspontját egy friss reklámvideó alatt történt eset jelentette, ahol Mazsi egy ruhamárkát promózott. Egy különösen bántó hozzászólás kapcsán Mazsi úgy döntött, hogy válaszol a bírálatokra. Az eset rávilágított arra, hogy bár a közösségi médiás influenszerség rengeteg előnnyel jár, mint például ingyenes termékek és jelentős fizetések, a nyilvános személyeknek rendkívüli kritikával is szembe kell nézniük. Az események során Mazsi határozottan kiállt amellett, hogy nem hajlandó tovább tűrni a negatív megjegyzéseket.

Hirdetés

„Mert nem dolgozol! Lusta” – írta a hozzászóló, akinek nem kellett sokat várnia Mazsi dühös válaszára.

„Dolgozom kedves! Van 2 vállalkozásom, mellette egy nemzetközi boxversenyre készülök, és ami marad szabadidőm, azt a lányommal, a párommal és a családommal töltöm. Mit kellene még dolgoznom?” – vágott vissza Mazsi, aki úgy tűnik, végleg megelégelte, hogy kritizálják.
Az említett videót ide kattintva lehet megtekinteni!

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés