Hirdetés


Pusztítóan nehéz hónapok vannak Berki Mazsi mögött, és most úgy tűnik, végre kezdi megtalálni az útját az életben
Berki Mazsi lelke a jelek szerint már gyógyulóban van, és bár csak alig hat hónapja vesztette el a férjét, Berki Krisztiánt, a közös kislányuk és bizony saját maga érdekében is kénytelen továbblépni és az életre koncentrálni– írta a Bors.

Hirdetés

“Van, amire soha nem tudsz felkészülni. Ilyen az elmúlás. Akkor sem, ha tudod, hogy közeledik. Az idejét senki nem tudja. Te sem, én sem. Fáj? Fáj. De az élet megy tovább. Akkor is, ha fáj.NEKEM MOST KÉT NAGY FELADATOM VAN: AZ ELENGEDÉS ÉS MEGTARTÁS.Elengedni azt, akivel az egész életemet kívántam megosztani. Megtartani a gyermekem egy életen át. Erőre van szükségem? Igen. Most már tudom mit jelent elveszíteni… – írta Mazsi korábban az Instagram-oldalán.

Hirdetés

Az eltökéltségének gyümölcse lett az, hogy Mazsi az egyik barátnőjén keresztül megismerkedett egy szimpatikus férfivel, akivel – a pletykák szerint – egymásba szerettek a nyár végén. A fiatal édesanya erről nem hajlandó nyilvánosan beszélni, mert mint mondja, megtanulta a leckét, soha többé nem akarja a magánéletét a nyilvánosság előtt élni -írta a lap.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés