Hirdetés


Berki Mazsi, vagyis Katona Renáta Till Attila game show-jában volt vendég, és ott együtt szerepel családjával, illetve hát családja egy részével. Az Ütős Ötös vendégei voltak, Renáta, vagyis Mazsi csapattagjai csupa nő volt.
Jelen volt édesanyja Etelka, testvére Edina, és legjobb barátnője Olimpia is.

Hirdetés

Ez utóbbiról kiderült, hogy nem csak barátnő, hanem legalább olyan fontos feladata van a ház körül is. Olimpiáról ezt mondta:
“Ő az én mindenem, így szoktam hívni. Mindenben segít nekem: gyerekre vigyáz, rendet tart az otthonomban, mert nagyon rendetlen vagyok gyerekkorom óta…”
Persze ez annyira nem titok, ugyanis annak idején nem éppen házitündéri mivoltáról már volt anyósa is beszélt.
Berki Krisztián édesanyja szerint Mazsi gyásza nem megfelelő, és azt is megemlítette, hogy fia halála előtt sokszor panaszkodott rá, mennyire nem házias.

Hirdetés

Mint mondta, fia többször említette neki, olyanokat mondott, hogy “ilyen nő nekem nem kell, aki nem tud maga körül rendet rakni. Bejárónő kell, takarítónő kell, vasalónő kell… se nem főz, se nem mos. Ebéd?
Ebéd? Hát olyat nem ismer!” – sopánkodott az asszony. Berki Mazsi azóta összeköltözött barátjával, sőt – ez már januárban megtörtént. Jelenleg Székesfehérváron élnek, onnan jár be hetente 1-2 alkalommal. Ilyenkor ismerősnél, barátnőnél alszik.
Most pedig már felröppent az a pletyka is, hogy újra gyermeket vár. Berki Krisztián egykori barátjától – ha minden igaz. Fotó: Femina, Forrás – Blikk

Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés