Hirdetés


Berki Krisztián tragikus halála után most először nyilatkozott Berki Mazsi, ahol beszélt arról, mi okozta a kapcsolatuk válságát. A “Beköltözve Hajdú Péterhez” YouTube-műsorban Mazsi elmesélte, milyen problémák nehezítették kapcsolatukat Krisztiánnal.

Hirdetés

Amikor Krisztián elhunyt, Mazsi kislányával, Nativel egy másik lakásban tartózkodott. Ebben az adásban osztotta meg először azokat az információkat, hogy Berki egy bérelt lakás miatt gyakran eltűnt hosszabb időre, és nem volt elérhető. A házasságuk akkor kezdett romlani, amikor közös gyermekük, Emma született, és Mazsi megrázó részleteket osztott meg ebből az időszakból.

Hirdetés

– Nem tudom, a szüléskor mi történt az életünkben, de utána valamit találtam otthon az iPaden. Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről. Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk. Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak – árulta el a műsorban Mazsi, aki hozzátette, ismeri a nőt az egyik üzleti partnere volt.
Arról is mesélt, hogy Emma születése után Krisztián egyszerűen eltűnt.
– Nem beszéltem róla a mai napig, de nagyon nagy szívfájdalmam volt, hogy amikor megszületett Emma, az első nap elment valahova, majd visszajött estére, majd másnap eltűnt a kórházból, és vissza sem jött. Plusz egy napot benn maradtam a kórházban, mert nem értem őt el telefonon. Egyedül, a nyitott sebemmel pakoltam össze kettőnk cuccát és Emmát, és egyedül is vittem ki – mesélte Mazsi, aki szerint Krisztián depressziós volt és a problémái miatt pszichiáterhez is bejelentkezett, akivel épp a halála után néhány nappal lett volna a második találkozója. Mazsi azt is megemlítette, hogy érdekes módon Berki kapcsolata Hódi Pamelával is ugyanúgy alakult a gyerek születése után.

Hirdetés

A műsorban Hajdú Péter rákérdezett Berki halálának okára is, ám Mazsi nem árulta el konkrétan, hogy a drog végzett-e közvetlenül az izomcelebbel.
– Ezt csak én tudom egyedül, mert a boncolási jegyzőkönyvben szerepel. A gyerekem apjaként tisztelem annyira Krisztiánt, hogy ezt nem árulom el, majd a lányai, ha szeretnének, beszélnek erről – mondta Mazsi, aki azonban annyit elárult, sokszor a magas vérnyomásnak tulajdonította Berki furcsa viselkedését. – Nagyon magas volt a vérnyomása, kétszáz fölött, és már egy kávé is megállíthatta volna a szívét ilyenkor. Sosem titkolta, hogy szteroidokat szedett, és önmagával szemben sem volt őszinte. Nem volt önazonos, és emiatt rengeteg problémája volt – mondta a műsorban Mazsi, aki szerint sokszor a kirakatnak szólt a házasságuk, hisz hiába dobálózott milliókkal Berki, előfordult, hogy hónap végén alig tudták kifizetni az albérletüket, és kisebb lakásba is kellett költözniük.

Hirdetés

Beparfümözte a holttestet
Berki halála mindenki számára nagyon hirtelen történt, ám Mazsi eleinte el sem akarta hinni, hogy férje végleg elment.
– Olyannyira nem hittem el, hogy be kellett mennem a halottasházba és meg kellett néznem. Ahhoz, hogy felfogjam, hogy elhiggyem, hogy ez nem csak egy sztori, mert a Krisztián évekkel ezelőtt egyébként kitalálta, hogy megszervezi a saját halálát és a temetését egy műsorban. Bementem és lekapcsolt az áram. Otthon azon gondolkodtam előtte, hogy valahogy el kell búcsúznom tőle, és valahogy az jött, hogy be kell parfümözzem őt, mert így nem mehet el. Bementem, hogy megnézzem és befújjam vele – mesélte Mazsi.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés