Hirdetés


Berki Mazsi, akit a múlt év tavaszán ért tragikus veszteség, amikor férje, Krisztián elhunyt, most egy boldog fordulatot osztott meg követőivel. Hosszú titkolózás után végre nyíltan megmutatta új szerelmét, a székesfehérvári üzletembert, Zoltánt.

Hirdetés

Hirdetés

„Vidéken él, és sikeres üzletember, van egy jól menő vállalkozása. Már korábban is ismerték egymást Mazsival a közös barátaiknak köszönhetően. Zoltán rengeteget segített neki a gyászban és az újrakezdésben. Jól megértik egymást, hiszen egy korábbi kapcsolatából neki is van egy kislánya!”
– mondta el akkor a pár egyik közeli barátja.
A múltban Mazsi döntése, hogy egy új kapcsolatba kezdjen, széleskörű társadalmi vitát váltott ki. Azonban a kapcsolat időtállónak bizonyult, és az édesanya azóta is boldogan él Zoltán oldalán. Mazsi eddig kerülte, hogy a bulvársajtó előtt részletezze új kapcsolatát, így a pár közös fotói nem kerültek nyilvánosságra.
Most azonban változás történt: Mazsi egy karácsonyi fotót tett közzé, ahol Zoltán is látható. Ez a lépés egy jelentős változást jelent az influencer életében, hiszen mostantól nyíltan vállalja kapcsolatát, megmutatva, hogy újra boldog és kész továbblépni a múlt tragédiái után.

Hirdetés

„Szeretni és szeretve lenni, köszönöm, hogy vagy nekem!”
– írta az özvegy a csodás képhez.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés