Hirdetés


A közösségi média világában gyakran felbukkanó pletykák most Berki Mazsi körül forognak. A legfrissebb spekulációk szerint a népszerű sztáranyuka ismét várandós lehet, ami egy kommentelő megjegyzéséből indult el a közösségi média felületein. Mazsi legújabb fotóján, amelyen kockás hasát is megmutatja, egy szokatlan szögből készült felvétel miatt kezdődött el a találgatás.

Hirdetés

A rajongók gyorsan reagáltak és kérdéseket tettek fel a fotó alapján. “Terhes vagy?” – írták többen is Berki Krisztián özvegyének. Egy másik kommentelő így fogalmazott: “Szerintem simán lehet, de az is igaz, hogy rossz szögben lett fotózva, és így úgy tűnik, mintha lenne hasa. Közben meg látszik, hogy kockás.”

Hirdetés

Mazsi azonban gyorsan tisztázta a helyzetet. Kijelentette, hogy “Életemben nem voltam még ilyen jó formában, tehát első körben most magamra, testi, lelkiállapotomra koncentrálok. Úgyhogy, nem vagyok állapotos. Van egy gyönyörű kislányom és őrá koncentrálok.”
Ez a válasz egyértelműen megcáfolja a terhességi pletykákat, és rávilágít, hogy Mazsi jelenlegi életében a saját jóléte és kislánya állnak a középpontban. Ez a helyzet ismét felhívja a figyelmet arra, hogy a közösségi média gyakran vezethet félreértésekhez és alaptalan találgatásokhoz, és fontos, hogy a sztárokat közvetlenül kérdezzük meg az igazságról. Mazsi esete is bizonyítja, hogy az őszinte kommunikáció a legjobb módja annak, hogy eloszlassuk a kételyeket és félreértéseket.
Mazsi bejegyzését IDE kattintva tudod mgnézni!

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés