Hirdetés


Berki Mazsi őszintén beszélt gyermekéről és az anyasággal járó kihívásokról Peller Mariann “Utazás a lelked körül” című műsorában. Mazsi elárulta, mennyi küzdelmen ment keresztül, míg anyává vált, és milyen érzelmeket vált ki belőle ez az új szerep.

Hirdetés

“Kislánykorom óta édesanya szerettem volna lenni, ez volt minden vágyam, de nekem nagyon nehezen jött a gyermekáldás. Sokáig vártunk Emmára. Voltunk többször beültetésen, inszemináción, és nem jött össze. Nagyon el voltam keseredve, tényleg úgy éreztem, hogy kudarcot vallottam. Tudtam, hogy lesz gyermekem, valahogy megvolt ez a vízió, de bennem volt az, hogy ha mégsem, akkor elmegyünk egy másik vonalon, és akkor az örökbefogadás felé esetleg nyitottak leszünk. Ez a gondolat úgy elültetődött a fejemben, és elengedtem ezt a görcsösen szeretnék anyává válni, görcsösen szeretnék terhes lenni dolgot. És Emmácska megfogant, egyik pillanatról a másikra”

Hirdetés

Emma rengeteget segített édesanyjának az őket ért tragédia feldolgozásában.
“Ő még nagyon pici, de nagyon értelmes. Igazi mókameser. Kis bölcs, angyali lélek. Anyukám szokta mondani, hogy nagyon nagy szerencsém van vele. Nekem az élet azt tartogatta, hogy az egyik oldalon elvett, a másik oldalon adott. Nagyon hálás vagyok a kislányomért, mert ha nekem ő nincsen, akkor nem tudom, hogy éltem volna túl az elmúlt éveket” — mondta őszintén Mazsi.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés