Hirdetés

Fotó: Instagram/berkimazsi

Nemrég Zanzibárban pihent egy új férfi oldalán, pár héttel később pedig egy budapesti bevásárlóközpontban készültek fotók Berki Mazsiról, aki egykori férje törzshelyén mára szintén törzsvendégnek számít.

Hirdetés

Berki Krisztián szinte naponta látogatta a bevásárlóközpont felkapott edzőtermét, utána pedig szívesen ebédelt vagy vacsorázott az első emeleten található ételudvaron. Pont úgy, mint ahogy nemrég Mazsi és Zoltán…
“Mindketten sportosan voltak felöltözve, nem kizárt, hogy edzeni voltak együtt. Én azt láttam, hogy elképesztő az összhang közte és a férfi között, izzott köztük a levegő, és igencsak gyakran értek egymáshoz” – idézi a fotókat készítő olvasót a Ripost, s mint kiderült, nem csak néhai férje kedvenc helyét látogatja Mazsi, hanem Berki jóbarátját is…

Hirdetés

A plázában található edzőteremben az utóbbi napokban rendszeresen megfordult az özvegy. Hol az Instagram-oldalára rakott ki képet róla, hol pedig a sztorijában osztott meg egy rövid videót az edzéséről.
Az is kiderült, hogy profi szakember segítségét is kérte Mazsi, aki nem más, mint Tóth Dániel testépítő. Úgy tűnik, a jó kapcsolat megmaradhatott köztük, ugyanis a férfi volt Berki edzője is a teremben, szinte naponta posztoltak közös fotókat, feltehetőleg baráti viszony volt köztük. Ezért is furcsa pár kommentelő számára, hogy bár Mazsi továbblépett, mégis oda jár vissza, ahol minden Krisztiánra emlékezteti.- írja az Origo.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés