Hirdetés


Berki Mazsi új területen teszteli képességeit – az édesanya nemrégiben osztotta meg követőivel, hogy lakásokat nézeget, most pedig fény derült arra, hogy nem saját használatra keres otthont, hanem az ingatlanügynöki pálya rejtelmeibe merül el.

Hirdetés

„Az életemben egyik változás hozza a másikat, most újabb mérföldkőhöz értem: ingatlanosnak tanulok! Számítottam arra, hogy a pénteki poszt kiválthat ellenérzéseket, arra azonban nem, hogy ekkora hullámokat vet majd. Lehetne ezeket az energiákat valami jóba csatornázni? Éles szemű követőim: ezúttal kifejezetten kérlek titeket, hogy segítsetek visszajelzéseitekkel! Nézzétek meg a videónkat és legyetek ti a tanáraim, edzőim, jószándékú kritikusaim! Mi az, ami jót sikerült, mi az, ami nem? Miben kell még fejlődnöm és mi az, amire építhetek? Állom a sarat és tanulni fogok belőlük, becsszó!” – kérdezte a követőitől Berki Kriszitán özvegye, aki később egy videóban mutatta be, hogy mivel is fog pontosan foglalkozni.

Hirdetés

Mazsi előszőr is bemutatta az irodát, ami már önmagában egy csodálatos helyszín, de beszámol arról is, hogy milyen ingatlanokat próbál majd értékesíteni – a sztár igazi luxusotthonokkal fog foglalkozni, a jelenlegi legolcsóbb lakás nagyjából 350 millió forint.
„Számomra ez nagyon izgalmas, kíváncsi vagyok. Sok instakép le van mentve az álomházamról, hogy mit és hogyan szeretnék. Ez egyelőre nincs még, de lehet, hogy az ingatlanozás közben fogom megtalálni az igazit, hogy hol is szeretnék élni!” – fogalmazott.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés