Hirdetés


Berki Mazsi, a közismert magyar híresség, nemrégiben egy aranyos és stílusos fotót posztolt kislányáról, Emmáról az Egyesült Államokból. A képen Emma rózsaszín öltözetben látható, cumival a szájában, míg az anyukája, Mazsi, büszkén áll mellette. A kép elbűvölte a rajongókat, akik nem győzték dicsérni a kislány aranyosságát.

Hirdetés

Mindazonáltal, mint sok internetes poszt esetében, itt is megjelentek kritikus hangok. Néhány kommentelő nem hagyta szó nélkül a fotót, és megosztották kritikájukat Mazsival. Ez az eset rávilágít arra, hogy a közösségi média világában gyakran előfordulnak ilyen jellegű kritikák, és ezekkel szembenézni nem mindig könnyű feladat, különösen egy anya számára, aki gyermekét védi.

Hirdetés

Berki Mazsi reakciója az ilyen megjegyzésekre nemcsak egyéni válaszként értékelhető, hanem arra is felhívja a figyelmet, hogy a hírességek is emberi lények, akiknek érzéseik vannak, és akiket érintenek az ilyen típusú megnyilvánulások. Az ilyen esetek a közösségi média sötétebb oldalát is bemutatják, ahol az anonimitás mögé bújva gyakran történnek sértő vagy indokolatlan megjegyzések. Mazsi válasza azonban egy erős és határozott üzenet, amely az anyai szeretet és védelem fontosságát hangsúlyozza.

Az „Emmácskát jó lenne, ha megfésülnéd!” és a “Legalább nappalra ne engedd neki a cumit please!” típusú “szuperanyu”
-kommentek az oldalt látogatók körében alaposan kiverték a biztosítékot, de Mazsi sem maradt csendben.

Hirdetés

“Belemehetnék ebbe a játékba, de tudod, te vagy az én oldalamon és te szóltál be… De ha a lányom kócos lenne, ahhoz se lenne semmi közöd… Sajnálom, hogy ennyire lelki sérült vagy és veled egyetemben még sokan mások, bízom benne belső békéd. Jaaa és tudod, itt Floridában most sokat fúj a szél, így divat a kócos haj is”
– írta finoman Mazsi, akinek feltehetően eléggé vissza kellett fognia magát, hogy ne reagáljon keményebben.
A fotó ITT »

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés