Hirdetés


Korda György és Balázs Klári békés, nyugodt természetükről híresek, de most betelt a pohár. Az ország legnépszerűbb énekes párosának életét már 3 éve keserítik meg azok az internetes csalók, akik magukat Balázs Klárinak adják ki és a nevében nyilatkoznak.

Hirdetés

Bár az egyik ilyen kamu Facebook-oldalt már megszüntették, Kordáék még így sem lélegezhetnek fel! Kiderült, hogy egy másik személy folytatja ugyanezt a tevékenységet.
A menedzsment most felhívást tett közzé:

Hirdetés

“Az elmúlt hónapokban néhányszor kértük az Önök segítségét, mert egy vagy több, magát BALÁZS KLÁRI művésznő nevében nyilatkozó személy megtévesztette Önöket. Úgy tűnik, hogy a BALÁZS KLÁRI Fan Klubot/Rajongói Klubot sikeresen törölte a Facebook, de most egy újabb oldal jelent meg. Ennek képét és az oldalhoz köthető személyt, a hozzá kapcsolódó bejegyzéseket is csatoljuk. 2020 óta folyamatosan tart ez a folyamat, amit vélhetően ez a személy vagy/és társai idéznek elő. Nagy tisztelettel megkérjük Önöket, hogy jelentsék és tiltsák az oldalt, mert jelenleg még nem személyeskedik az új felületen, de az oldal október 11-i indulása óta hamis, megtévesztő információkat oszt meg, amelyek kárt okoznak a Művész házaspárnak. Ezúton nyilvánosan is megkérjük a fentebb említett személyt, hogy hagyjon fel tevékenységével, több oldalt ne hozzon létre Korda György és Balázs Klári nevében, illetve mellőzze a koncertje járást is a jövőben! Ellenkező esetben kénytelen leszünk a hatóságok segítségét kérni és hivatalos útra terelni az ügyet, amelyet eddig azért nem tettünk meg, mert bízunk az ügy békés lezárásában” – áll a közleményben.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés