Hirdetés

Fotó: Instagram/jakobzoli


A közösségi média világában gyakran keletkeznek találgatások és pletykák a hírességek magánéletével kapcsolatban. Legutóbb Jákob Zoltán egy TikTok videója váltott ki ilyen reakciókat. A videóban Betti nem jelent meg, ami azonnal felkeltette a követők figyelmét és kérdéseket vetett fel a pár kapcsolatának állapotáról.

Hirdetés

Sokan azonnal arra gyanakodtak, hogy a hiány jelentheti a pár szakítását. Azonban ilyen esetekben gyakran előfordul, hogy a közösségi médiában megjelenő tartalmak félrevezetőek lehetnek, és nem tükrözik pontosan a valóságot. A pletykák és találgatások eloszlatása érdekében Betti hamarosan tisztázást adott a kapcsolatuk jelenlegi helyzetéről. Az ilyen helyzetek rávilágítanak arra, hogy a közösségi médiából származó információk gyakran nem adnak teljes képet a hírességek magánéletéről, és a valóság gyakran eltér a feltételezésektől.

Hirdetés

“Zoli nagyjából egy héttel azelőtt utazott Dubajba, hogy a TV2-n lement A Nagy Ő utolsó epizódja. Ergo nem lehettem ott vele a már eddig is unalomig ismételt okokból. Annyit tehettem, hogy jókat nevettem a szakításunkról szóló cikkeken, illetve talán egyszer jegyeztem meg annyit egy kommentre reagálva, hogy nem lehet vége egy olyan kapcsolatnak, ami valójában még el sem kezdődött” – mondta Betti a Borsnak, majd kitért arra is, mit ért az alatt, hogy Jákob Zoltán és közte még el sem kezdődött a kapcsolat.

Hirdetés

“Fontos szakasz ez Zoli életében, ahogy az enyémben is, és ahhoz, hogy mindkettőnk számára kiderüljön, hogy van-e jövője ennek a kapcsolatnak, idő kell. Ő 55 éves és nem úgy jutott el oda, ahol tart, hogy hűbelebalázs módon hozott meg döntéseket. A kémia és az összhang megvan közöttünk és azt hiszem, egy szoros barátság is kialakult már, mióta véget ért a műsor. Én a forgatások alatt megküzdöttem érte, és most nála pattog a labda…” – tette hozzá Betti.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés