Hirdetés


A Schobert-família az utóbbi időben elég erőteljesen kiáll a negatív kommentek ellen, azt is pedzegetik, hogy jogi útra fogják terelni az ügyet.
Betelt a pohár Rubint Rékánál és férjénél, ezért úgy döntöttek nem tűrik tovább, hogy gyalázkodó, nyomdafestéket nem tűrő kommentekkel bombázzák őket, különösen gyermekeiket. A jövőben jogi útra terelik az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokat különösen abban a csoportban, amelynek fő tevékenysége a család kritizálása.
„7-8 éve van egy ilyen Facebook csoport, amelybe az utálóink gyülekeznek. Egy ideig követtem, aztán úgy voltam vele, hogy csak energiát vesz el, nincs értelme ezzel foglalkoznom. Néha egy-egy kedves vendégem megmutatja mi folyik ott és elképeszt. Még a live videóinkat is percről percre, szinte kikockázva kritizálják. Sajnálom és szánom azokat, akik azzal vannak elfoglalva, hogy mi történik más életében. Nyilván addig se kell a saját dolgaikkal foglalkozni.

Hirdetés

Ráadásul teszik ezt olyan gyűlölettel, haraggal, hogy biztos vagyok benne, hogy egyesek orvosi kezelésre szorulnának” – mondta Rubint Réka, akit egészen addig nem érintett meg a dolog, míg gyermekeit nem vették célkeresztbe.
Réka elmondta, hogy az nem zavarja, ha őt szidják, de azt nem tudja elviselni, ha a gyerekeit bántják.
“Milyen generációt nevel fel egy ilyen mocskolódó, frusztrált ember? Sokan azt mondják, hogy ezt tűrnie kell annak, aki közszereplő. Nem a véleménynyilvánítás zavar, nem kell minket szeretni, de a gyűlölködést, a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásokat senkinek nem kell és nem is szabad elviselnie, ha ismert ember, ha nem!” – tette hozzá Rubint Réka, aki egy régi, fájó kommentet is felidézett a sok közül.
„Amikor az ember azt olvassa, miközben az egyik gyerekével várandós, hogy ’Láttam ezt a k * * *át a zebrán átmenni a gyerekével. Gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek’ – ezt miért kéne bárkinek is eltűrnie?! Sajnos az utóbbi időben csak rosszabb lett a helyzet, ezért is döntöttünk úgy, hogy ez nem tűrjük tovább” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Rubint Réka

Forrás: Noizz.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés