Hirdetés


Biztos vagyok benne, hogy nekem ő az igazi: a férjem apjával szerettünk egymásba
Hirdetés
Valahogy mindig sikerül faramuci helyzetekbe keverednem, de ilyen nagy bajban még sosem voltam.

Hirdetés

Beleszerettem az apósomba. Aki viszonozza is az érzelmeimet! A párommal egy éve vagyunk együtt. Ha úgy tetszik, friss házasok vagyunk. Lehet, hogy túl gyors volt a tempó, de mert megtaláltuk a másikban az igazit, nem volt mire várni. A párom fiatalos szüleivel is rögtön megtaláltuk a közös hangot. Apósom szinte azonnal elfogadott. Eléggé hasonlóan gondolkodunk, jól megértettük egymást. Aztán néha a pártomat is fogta, akár a saját fia ellenében is: cinkosomnak és igazi jó barátomnak tekintettem.

Hirdetés

Még a menyasszonyi ruha kiválasztásában is ő segített, sőt ő vett rá arra, hogy legyen harisnyakötőm is, pedig nekem eszembe sem jutott. A nászutunk remekül sikerült, és miközben élveztem az életet, imádtam a férjemet – egyre többször jutott eszembe az apósom. Annyi mindent szerettem volna megosztani, megbeszélni vele, hogy szinte sürgettem az időt, hogy mihamarabb hazaérjünk. Miután kicsomagoltunk, átszaladtam az anyósomékhoz, hogy visszaadjak pár dolgot, amit kölcsönadtak az útra. Csak az apósom volt otthon. Egyedül. Mikor beléptem a házba, csak kitárta a karjait, én pedig repültem az ölelésébe.

Hirdetés
Perceken át tartott magához szorítva, és ez egy cseppet sem volt ellenemre. Ahogy az sem, hogy megcsókolt. Persze először meglepődtem, de ugyanolyan szenvedéllyel viszonoztam a csókját. Aztán magamhoz tértem, tudtam és éreztem: nem helyes, amit teszünk. Mint mindig, most is egyetértett velem, de hozzátette, hogy amióta megismert, semmi és senki másra nem tud gondolni, csakis rám. Most már ott tartunk, hogy titokban rendszeresen találkozunk. Szexre ugyan még nem került sor, de úgy érzem, hogy így is megcsalom a férjemet. Érzelmileg mindenképpen.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés