Hirdetés


Ki lenne képes kiütni Szikora Istvánt, azaz Bunyós Pityut, a híres ökölvívót? Valószínűleg nem sokan, néhány profi bokszolót leszámítva. Ennek ellenére vannak, akik ringbe szállnának vele, hogy bebizonyítsák: képesek rá. Legújabb kihívója nem más, mint Bochkor Gábor.

Hirdetés

Az ökölvívás az elmúlt években reneszánszát éli, amit több tévéműsor, például a magyar Sztárbox is bizonyít. Miközben a világ Jake Paul és Mike Tyson mérkőzésére készül, Bochkor Gábor sem tétlenkedik: élő adásban hívta ki Bunyós Pityut.

Hirdetés

A Mike Tyson és Jake Paul mérkőzéséről beszélgetve Bochkor úgy vélekedett, hogy a korábban megállíthatatlan Iron Mike kora miatt esélytelen lenne, ha nem készülne fel megfelelően. Bunyós Pityu viszont nem értett egyet, és határozottan kijelentette, hogy a mérkőzés végkimenetele ugyanaz lenne, mintha ők ketten mérkőznének meg. Bochkor nem hagyta magát, és szaván fogta Bunyós Pityut.
„Tudod mit? Ha én kihívlak, akkor még felkészülnél utoljára az életedben még egyszer? Egy korosztály vagyunk, meg tudjuk csinálni” – tette fel a kérdést a rádiós, melyre a mulatós sztár egy határozott igennel felelt.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés