Hirdetés


A csecsen elnök döntése, mely szerint betiltja országában a túl gyors ritmusú zenéket, inspirálta Bochkor Gábort és kollégáit, hogy sajátos szavazást indítsanak. A Retro Rádió műsorvezetője felkérte hallgatóit, hogy nevezzenek meg olyan helyi zenekarokat és énekeseket, akiket szívesen látnának a tiltólistán. A rögtönzött szavazás során érkezett javaslatokat Bochkor ígérete szerint továbbítja a rádió vezetőségének, remélve, hogy képes lesz eleget tenni a hallgatói akaratnak. A Metropol összegyűjtötte, hogy kik azok az előadók, akiket a nagyközönség a leginkább nem szeretne hallani a rádióban.

Hirdetés

Megkértük a hallgatókat, hogy legyenek a Retró Rádió Kadirovjai (csecsen elnök) és amennyiben van összecsengés, akkor mi azt akár továbbíthatjuk is a zenei vezetőnek.”

Hirdetés

“Lássuk, kit tiltanátok le a magyar zenei örökség védelmének nevében!” – kezdte Bochkor Gábor, majd felolvasta az első nevet, ByeAlex. Ezzel egyébként a rádió reggeli műsorának triója a legkevésbé sem értett egyet, sőt, még Anett is felháborodott, hiszen mindhárman szeretik, sőt, legalább egy-egy dalát hallgatják az énekesnek. Aztán jött a következő szavazat.

“Emberek, Mama című dala. Hát igen, azt a dalt szerintem az is megbánta, aki írta! Szóval abszolút értem” – fejtette ki véleményét Gábor, reagálva a zenekarra érkező szavazatokra.

Hirdetés

Később egymás után jöttek a szavazatok, és Pápai Joci neve is felmerült, akinek minden dalát szeretné az SMS küldő tiltó listán tudni. Bochkor Gábornak is tetszett ez az ötlet:

“Pápai Joci esetében nincs ”összes”, csak az a nyekergős, de azt nehéz elviselni.”

Hirdetés

Tóth Gabi neve is a listára került. Az énekesnő nevének hallatán Lovász Laci felsóhajtott, és Bochkor azonnal felcsattant.

“Sóhajtozol itt, de egyetértesz vele.” – mondta műsorvezetőtársának, aki azonnal elismerte, hogy igaza van. Nem tudjuk, hogy a szavazás eredményének lesz-e bármi jelentősége, de gyanítjuk, hogy inkább játék volt, mint véres hadüzenet néhány magyar zenésznek.
Ha érdekelne a teljes adás, azt ITT tudod meghallgatni.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés