Hirdetés


Bochkor Gábor szerint: “A kövér nők méltatlanok arra, hogy szeressék őket, mert..” El is mondta miért: “Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék.” – ezek Bochkor Gábor szavai, amik a Music FM reggeli műsorában hangoztak el, ki is fejtette miért gondolja így:
Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban… nos, igen. Ha a mondandója ezzel be is zárul, még azt mondom, megértem az álláspontját. Elhanyagolni magát számomra azt jelenti, hogy a házasságkötést követően a nő koszos körmökkel, zsíros hajjal, nyuszis papucsban és negyven kilót hízva hívja a pizzafutárt, hogy megjöjjön az xxl pizza, amit az ágy közepén majd jól megeszik.
Elhanyagolni magát azt is jelentheti, hogy az alkohol rabjává válik. Elhanyagolni magát azt is jelenti, hogy immár nem lehet vele megjelenni sehol sem, mert szinte rá van rohadva a tréningnadrág és közben olyan hangulatingadozásai vannak, mint egy fúriának.
Vannak ilyen nők a környezetemben, sőt és most kapaszkodjatok meg, talán még én is átestem hasonlón. Az első babánk elvesztése után én is hosszú hetekig ki sem dugtam az orromat az ágyból, play stationnal játszottam és mint egy zombi, gyászoltam.

Hirdetés

Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban… nos, igen. Van egy kulcsszó: a párkapcsolat. A tény, hogy van egy párod. A párod, aki neked is a legjobbat akarja, így ha ilyesmit lát, érez, tapasztal, egy dolgot tehet, hogy ez a folyamat visszaforduljon vagy elmúljon. Megrendíthetetlenül kell szeressen, jóban-rosszban, tudod… Mert ha szeret, akkor ez a folyamat oltári klasszul visszafordul.
Hirdetés
Én szeretve voltam. Fél évvel a gyász, a vetélés, a bezárkózás, a suhanás a depresszió felé kínok után úgy álltam a saját esküvőmön Férjjel, mint egy királynő.
És képzeld el, kedves Bochkor Gábor, ez a királynő azóta is kövér. A vetélése után egy évvel terhes lett, veszélyeztetett terhes, hormonokat kapott, alig evett, de akkora lett, mint egy bálna. És szült egy négykilós kislányt. Rá három évvel pedig egy négykilós kisfiút. És a királylány azóta sem modellalkat. Sőt. De nem hiszed el, szépen fel tud öltözni, mosolyog mindig, mint a vadalma, anyukája két gyereknek, sikeres a munkáiban és az a férfi, aki őt királynőként elvette, a mai napig úgy tekint rá. És nem csak szavakkal, de tettekkel. Na, ez a nem semmi. Jóban-rosszban, tudod, de hol itt a rossz? Hogy nem zörög a csontom?
Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban… nos, ha csak ezt az egy mondatot mondtad volna, most nem vagyunk rosszban. De te folytattad. Ami a legbőszítőbb, hogy konkrét személlyel kapcsolatban volt ez a véleményed.

Forrás: elsokezbol.com
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés