Hirdetés

Blikk/Járai László


A Bódi család életében egy kiemelkedő esemény történt nemrégiben, amikor Guszti, a családfő születésnapját ünnepelték. A jeles napot egy nagyszabású partival koronázták meg, melyre a család összes tagját meghívták. Ebben az örömteli időszakban a zenész a Bors napilapnak nyilatkozott, elárulva, milyen gondolatok foglalkoztatják ebben a meghatározó életszakaszban. Guszti elmondása szerint sosem gondolta volna, hogy eléri ezt a kort, ami nemcsak az ő életében, de a családjában is jelentős mérföldkő. Az interjúban a zenész visszatekintett karrierjére és az életútjára, megosztva érzéseit és gondolatait a jövőre nézve.

Hirdetés


„Egyáltalán nem zavar az életkorom! Úgy kell megélni az éveket, ahogy az Isten adta. A szüleink úgy neveltek minket, hogy akkor is örülni kell, ha nincs semmink, és akkor is, ha bőség van. Örömmel és boldogságban töltöttem a születésnapomat, mert megszenvedtünk azért, amiben most vagyunk.”
– kezdte az énekes, aki szerint korábban sokat gondolt arra, hogy nem fogja megérni ezt a kort.

Hirdetés

„Édesapám ötvenhárom évesen halt meg, az idősebbik bátyám ötvenhét éves volt, amikor elhunyt, a fiatalabb negyvenhárom. Amikor infarktust kaptam, nem gondoltam volna, hogy megérem ezt a kort. A szívinfarktus évekig kísért az utamon. Szerencsére azóta jól vagyok, ez köszönhető a Jóistennek és annak, hogy karbantartom a testem.”
– mondta Guszti, aki nagyon örül annak, hogy annak ellenére, hogy már mindenki dolgozik és saját életét él, a család minden tagja meg tudott jelenni a születésnapi buliján, amelyre ritkán van példa.

„Számomra a család olyan, mint egy szív, ők biztosítják a szívdobbanást, Margó pedig a másik felem. Margó hiányának a puszta gondolatától is rosszul leszek. Ha felmerülne a gondolat, hogy nincs mellettem, abba belehalnék. Jobban szeretem Margót és a gyerekeimet, mint az életemet. Az unokáim, legyen pici vagy idősebb, a mai napig a nyakunkba ugranak, és arcon csókolnak, annyira szeretnek minket. Ők tartanak még életben! Sajnos ritkán tudunk így összegyűlni. Több mint valószínű, hogy kis Guszti hamarosan Budapestre költözik, így többet láthatjuk, közben Csabi éjjel-nappal zenél, a fia, Csabika a rádióban dolgozik, Rómeó pedig gimnáziumba jár, emiatt is vagyok különösen boldog, hogy ez a vacsora összejött.”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés