Hirdetés

Fotó: RAS-archív


Bódi Sylvi, aki nemrég érkezett haza a lélegzetelállítóan gyönyörű Bali szigetéről, megosztotta tapasztalatait és azokat a mélyreható változásokat, amelyeket az utazás során átélt. Sylvi számára Bali nem csupán egy vakációs desztináció, hanem egy olyan hely, ahol lehetősége nyílt önmagával őszintén szembenézni és elindulni a belső béke felé vezető úton. A szörfözés iránti szenvedély nem csak a szigetre vezette, hanem hozzájárult ahhoz is, hogy megtanulja az egyensúly, a türelem és az alázat értékeit – tulajdonságokat, amelyek jelentős mértékben átalakították a személyiségét.

Hirdetés

“Én mindig is jobban éreztem magam a természetben. Azt érzem, hogy nekem is volt az életben olyan időszakom, amikor nagyobb volt az arcom, vagy öntörvényű voltam és nagyon jót tett az, hogy az óceán megnevelt” — emelte ki a modell.

Hirdetés

A változás folyamatában kulcsszerepet játszottak azok a komoly egészségügyi kihívások is, amelyekkel Sylvi szembesült. Ezek az élethelyzetek ráébresztették arra, hogy a valódi értékek nem a materiális javakban, hanem az emberi kapcsolatokban és az önmagunkkal való őszinte kapcsolatban keresendők. Az egykor felszínesnek érzett életstílusból egy mélyebb, értékvezéreltebb létforma felé tett lépéseket, amelyben a belső béke és az önazonosság az elsődleges.

Hirdetés

“Életem során volt több olyan nagy betegségem is, ami tudom, annak köszönhető, hogy nem voltam az utamon, nem voltam önmagam, nem voltam elég jó ember. Soha nem voltam rossz ember, de felszínesebb voltam” — ismerte be őszintén. Emlékszik, a gyerekkori barátai voltak azok, akik ráébresztették erre, így ő komoly jelnek vette a testi tüneteit. Rájött, hogy irányt kell váltani, újra kell terveznie az életét, mert attól félt, belehal.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés