Hirdetés


Sokan ismerik Bódi Sylvit mint a fényűző modellvilág egyik tagját, ám kevesen tudják, hogy a csodaszép modell a reflektorfények mögött a természet közelségét keresi. Sylvi nemcsak a nagyvárosi forgatag helyett választotta a természet közelségét, de a boltok zöldségpolcai helyett is inkább a saját kertjéből válogat.

Hirdetés

“Évek óta nem igazán vett zöldségeket a boltban” – mondja, hozzátéve, hogy ezen kívül egy új vállalkozást is elindított, amely a konyhakerti termesztés iránt érdeklődőknek nyújt segítséget.
De nem csak a kertészkedés a szenvedélye. Bódi Sylvi imád szörfözni. Egy közelmúltbeli indonéziai kiruccanása során ezt a szenvedélyét ismét átélhette, olyannyira, hogy az eredetileg tervezett 5 hét helyett végül 3 hónapig maradt.

Hirdetés

Sylvi tervei között szerepel, hogy kétlaki életet alakítson ki Magyarország és Bali között, de egyelőre hazánkban is sok a teendője. Viszont egy dolog biztos: szíve visszavágyik az indonéziai szigetekre. Ezt egy igazán dögös fotóval támasztotta alá, melyet közösségi oldalán osztott meg követőivel. A képen a meseszép tengerparton, bikiniben fekszik, fenekén pedig a tangabugyi merész látványt kínál. “Lélekben sokszor ott van” – jegyezte meg a fotóhoz.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés