Hirdetés


Bodrogi Gyula, akit számtalan kapcsolat és két házasság jellemez élete során, most először mutatta be hosszú évek óta tartó élettársát, Vass Angélát. Az első házassága Törőcsik Marival és a második Voith Ágival, gyermekének édesanyjával is fontos állomások voltak életében, ám jelenlegi kapcsolata Angélával új fejezetet nyitott.

Hirdetés

Habár voltak kihívások, például Ágival való bonyolult viszonyuk, Angéla és Bodrogi Gyula kapcsolata erős maradt. Az élettársak történetét a Fókusz Pluszban osztották meg, ami ritka betekintést engedett a magánéletükbe.

Hirdetés

“Én mindig elmondom, hogy nem szeret, de engem nem is kell szeretni. Mindig rám fogja, hogy elvettem tőle a Gyulát, de ez nem igaz.” – árulta el Angéla, aki mint kiderült, már a 70-es évek vége óta ismerte a színészt és a 90-es évek óta alkotnak egy párt.
Mindezek ellenére, Angéla kifejezetten kevés alkalommal jelent meg fotókon és nyilvános eseményeken Bodrogi mellett. Interjúkban azonban számos alkalommal mesélt a kapcsolatukról:

Hirdetés

„Itthon én főzök. Ez az én terepem. Gyuszikám, az én drága Napsugaram legfeljebb felvágja a húst. […] Én nagyon gyors ember vagyok. Pucolom, aprítom, dobom. Gyuszika meg úgy elvan magának. Tesz-vesz, a bicskáját élesíti, öt edény elöl, hat megy vissza a helyére. Én ezalatt kigondolom, hogy mit és hogyan, és már teszem is fel. Mire ő kettőt fordul, én már el is mosogattam.” – mesélte korábban Vass Angéla.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés