Hirdetés


Válassz egyet a ragyogó almák közül
Nézd meg az ábrát, amelyen öt csodálatos szépségű almát láthatsz! Amelyiken először megakad a szemed, az ahhoz tartozó leírást olvasd el, és az elmondja, hogy milyen sors vár rád!

Hirdetés

Sárga alma: ne a rossz dolgokra koncentrálj, hanem a felszabadult, örömteli és szeretet teljes élményekre! Élvezd a jelent, és tovatűnik a szorongás! Ez senki máson nem múlik, kizárólag rajtad. Pozitív változások jönnek az életedbe, mind szakmai téren, mint pedig a magánszférádban!

Csillogóan piros alma: Álmodozó típus vagy, aki sosem adja fel a reményt, és akit sosem húz le vagy szippant be a szürkeség! Már nem kell sokáig várakoznod, hogy az álmaid megvalósuljanak! Eljön a szerencsés időszak, azonban nem szabad felhagynod a kemény munkával, hogy céljaidért mindent megteszel!

Hirdetés

Pirosalma: légy egy kicsit kockázatvállalóbb, és lépj ki a komfortzónádból! Bár ez igen merésznek látszik, de tudd, hogy a tapasztalat, és az ismeretek végül mindig a javadat szolgálják: ami nem öl meg, az megerősít! Fogadd el az új lehetőségeket, ám egy kis óvatosság azért sosem árt: tartsd meg az egyensúlyt!

Zöldalma: eljött az alkalom, hogy változtass, és beengedd az életedbe a jót! Egy kicsit több türelemmel, és nem mindenáron az azonnali kielégülést keresve. A világmindenség mindent a megfelelő időben ad meg neked, amikor az a számodra legjobb!

Hirdetés

Aranyalma: nincs okod aggódni, éld meg a jelent, és ne ragaszkodj semmihez mindenáron! Semmi értelme idegeskedned, a dolgok jóra fognak fordulni…
Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is kiválaszthassák a saját almájukat!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés