Hirdetés


Olvasd el személyes üzenetedet!
Válaszd ki a képről azt a követ, amelyiket a legközelebb érzed jelen pillanatban magadhoz! Keresd meg az ehhez az ásványhoz tartozó leírást és ismerd meg, hogy mit tartogat számodra a közeli jövő.

Hirdetés

1 – Csaroit
Készen állsz arra, hogy közel kerülj a bensődhöz és annak bölcsességét mindennapi életedben hasznosítsd. Növekedés és átalakulás időszaka következik.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

2 – Napkő
Eljött az idő, hogy akaraterődet felhasználva elindulj az álmaid valóra váltása felé. Engedd, hogy a fény utat törjön magának rajtad keresztül és segítsen sikert aratni.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

3 – Lazurit
Fontos, hogy józan ítélőképességedre hagyatkozva hozd meg a döntésidet és ne befolyásoljanak az érzelmeid. Fedezd fel a dolgok igazi valóját, láss a felszín mögé.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

4 – Borostyán
Gyógyulásra és egyensúlyra van szükséged az életben, ehhez pedig az kell, hogy magasabb rezgésszintre állj, és pozitív attitűdöt gyakorolj az élet minden területén.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

5 – Malachit
Szükséges, hogy szakíts régi berögződéseiddel és változást hívj az életedbe. Légy eltökélt az átalakulásodat illetően.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

6 – Danburit
Véget kell vetned annak a szokásodnak, hogy túl szigorúan bánsz önmagaddal. Szeretnél spirituális megvilágosodást elérni? Ünnepeld az életedben mindazt, amiért hálás lehetsz.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

7 – Magnezit
Légy figyelmes arra, hogy mi motivál valójában. A saját döntésed szerint cselekszel, vagy mások elvárásainak hatása alatt? Erre a kérdésre kell most megtalálnod a választ.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

8 – Turmalin
Ideje, hogy elindulj az egység felé, kapcsolódj a természet egyetemes rendjével és behívd az életedbe a bölcsességet és a harmóniát.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

9 – Hematit
Ideje, hogy belső akaratod segítségével haladj előre, felelősséget vállalj saját döntéseidért és a kegyelem állapotát elérd.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

10 – Atacamit
Ideje, hogy több energiát fektess az álmaid elérésébe. A nagyobb lelkesedés és nyitottság segít elérni azt, amire vágysz, de ehhez a te akaratod is szükséges.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

11 – Rózsakvarc
A szerelem hamarosan belép az életedbe és ez a romantikus élmények mellett gyógyító hatással is lesz rád. Könnyebben múlnak majd a múltbéli sebeid.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

12 – Fluorit
Képes leszel jobban fókuszálni és tisztábban látni a napi szituációkat, amelyekbe kerülsz. Erősebbé válik szellemed és lelked is.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

13- Opál
Ideje, hogy a szerelemre és az érzelmekre fókuszálj. Értékeled önmagad, hallgatsz a szíved szavára? Vállalj felelősséget a tetteidért és oldd fel karmádat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

14 – Moldavit
Ideje, hogy őszintén értékeld azokat a jó dolgokat, amelyek már jelen vannak az életedben és megtervezd, hogy hogyan változtass azokon a tényezőkön, amelyek visszatartanak további céljaid elérésétől.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

15 – Gránát
Meg fogod találni a szükséges erőt és kreativitást, hogy rájöjj, milyen változtatásokat kell tenned az életedben. Ne aggódj, túl fogsz jutni azokon a nehézségeken, amelyekkel most küzdesz.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

16 – Berill
Az előtted álló út egyre tisztább és egyszerűbb lesz. Egyértelművé válik életed célja, így könnyen tovább fogsz lépni.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

17 – Obszidián
Az a szituáció, amelyben jelenleg vagy, hamarosan teljesen egyértelművé fog válni előtted. Nézz magadba és rá fogsz jönni a kérdésre, amely már egy ideje zakatol benned.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

18 – Zafír
Erőfeszítéseid végre kifizetődnek. Keresd meg azt az utat, amelyen tovább haladva behívhatod az életedbe a sikert.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

19 – Apofillit
Ideje, hogy végre elengedd azt a dolgot, ami visszafogott a tovább lépésben. Nézz magadba őszintén és szabadítsd fel a lelked ez alól a súlyos béklyó alól.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

20 – Tigrisszem
Ideje, hogy valóságba hívd egy álmodat vagy egy tervezett projektet. Ülj le csendben a gondolattal a fejedben és képzeld el pontosan, lépésről lépésre a megvalósítást.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

21 – Cinkit
Egy óriási energia beáramlást tapasztalsz meg az életedben. Az életed és a kapcsolataid sokkal átláthatóbbnak és tisztábbnak fognak tűnni.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

22 – Achát
Csendben el kell gondolkoznod az életcélodon. Határozottan és elszántan haladsz azon az úton, amelyen kell, vagy csak naivan kószálsz, amerre kedved tartja?Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

23 – Amazonit
Szükséges, hogy a belső forrásaidhoz kapcsolódva juss túl egy kommunikációs akadályon. Szedd össze minden bátorságodat és mondd el az őszinte véleményedet.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
24 – Holdkő
Ideje, hogy felismerd magadban a női erőt és megbecsüld azt. Sokkal többet elérhetsz és sokkal messzebbre eljuthatsz általa, mint gondolnád.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

25 – Tűzopál
Ideje, hogy a szerelemre és az érzelmekre fókuszálj. Értékeled önmagad, hallgatsz a szíved szavára? Vállalj felelősséget a tetteidért és oldd fel karmádat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
26 – Pirit
Ideje, hogy megnyisd az elmédet és felismerd a benned rejlő kreativitást. Azt súgja neked, hogy ne halogass tovább, hanem kezdj el cselekedni, ha sikert akarsz elérni.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

27 – Kordierit
Először is a testeddel van dolgod, csak aztán haladhatsz tovább a spirituális síkra. Alapozd meg a lelki fejlődést a fizikai egészséged megerősítésével.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

(Tudásfája)
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés