Hirdetés


Bombaként robbant a hír három nappal ezelőtt: válik Kulcsár Edina és Csuti. A házaspár közösségi oldalán jelentette be a szakítást, tavaly nyár óra próbálkoztak azon, hogy megmentsék a házasságukat, sikertelenül.

Hirdetés

“Egy évig küzdöttünk, de mivel mindkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét…” – jelentette be a házaspár közösségi oldalán, a hír pedig azonnal bejárta a haza sajtót. Három nappal a bejelentés után kiderült, Kulcsár Edinára már rá is talált a szerelem, egy ismert zenész személyében. Ezt maga a celeb jelentette be Instagram-oldalán, hogy elejét vegye a pletykáknak.

Hirdetés
“Mivel lassan az összes ismerősömet felkeresik az újságírók, hogy megtudjanak mindent az életemmel kapcsolatban, úgy döntöttem, hogy inkább leírok én mindent! Nem szeretném, ha találgatásokon alapuló cikkeket jelenítenének meg, vagy valótlan dolgot állítanának. Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban” – kezdte Edina a bejegyzését.
“Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! Habár nem akartam azonnal kiteregetni a dolgaimat, mert mindennek időt szerettem volna hagyni, de túl kicsi ez az ország és egyesek késztetést éreznek, hogy a saját életük helyett a másikével foglalkozzanak.

Hirdetés
Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és meggyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert “hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!” – folytatta Kulcsár Edina.
A szépségkirálynő boldogan jelentette be azt is, hogy ki oldalán találta meg az igaz szerelmet.
“Nem akarok tovább bújkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni. Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!” – zárta sorait Kulcsár Edina.

HirdetésHirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés