Hirdetés


Hajdú Péter híres arról, hogy a műsoraiban nem riad vissza a kényes kérdésektől. Nemrégiben Berki Mazsit is megkérdezte a beszélgetős műsorban, és a válaszok mindenkit megleptek.

Hirdetés

Amikor kislányuk születését várták, egy szokatlan üzleti ötlet jutott eszükbe. Azt tervezték, hogy a vajúdást élőben közvetítik egy fizető közönségnek, és elképesztően jól sikerült. 195 ezer ember vásárolta meg az 1490 forintos jegyet az élő műsorra, ami közel 300 millió forintos bevételt hozott. Azonban kiderült, hogy mindez csupán egy átverés volt.
Mint azt Hajdú Péternek elárulta, a felvétel, habár igazi volt, korántsem élőben lett közvetítve. Mikor a fizető nézők az „élő adást” nézték, Mazsi már karjaiban fogta csecsemőjét.

Hirdetés

„Egyébként nem élőben ment, mert nem engedtem, hogy élőben menjen. Mondtam, ha komplikáció lép föl, én nem fogom sem magamat, sem a gyermekemet kitenni annak, hogy ország-világ előtt bármi legyen. Késleltetett élő volt. Tehát miután megszületett Emma és minden rendben volt, utána engedtem meg, hogy elinduljon az adás” – vallotta be Berki Mazsi, aki minden bizonnyal nem számolt tette következményeivel, ugyanis egy Blikk által megkérdezett szakember szerint, akár börtönbe is kerülhet.
„Különösen nagy értékre elkövetett esetben törvény szerint a büntetési tétel 2-től 8 év. Különösen nagy kárnak az számít, ha 50 és 500 millió forint között van az adott összeg. (…) Ha tényleg elindulna egy nyomozás, akkor az lesz a kérdés, hogy a Berki Mazsinak van-e felelőssége egyáltalán, vagy elkövetője-e egyáltalán a bűncselekménynek. Csalás esetében azt kell bizonyítani, hogy valaki tudatosan, szándékosan tévedésbe ejtett valakit. Például tévedésbe ejtette-e ezeket az embereket, akik úgy hitték, élőben lesz a szülés közvetítve. Az egy fontos kérdés, hogy ő akkoriban hirdette-e bárkinek, hogy élőben lesz közvetítve a szülése” – mondta dr. Györei Péter, büntetőjogi ügyvéd.
Kérdés, hogy mi következik ezután, lesz-e következménye Mazsiék tettének, vagy az idő homályába veszik. Egy biztos, jobban át kellett volna gondolniuk Krisztiánnal a dolgot.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés