Hirdetés


Az amerikai televíziótörténet egyik meghatározó alakja, Joyce Randolph, aki leginkább a The Honeymooners című szitkom ikonikus szerepében, Trixie Nortonként vált ismertté, szombaton hunyt el, 99 évesen.

Hirdetés

Ez a szomorú hír jelzi egy korszak végét a sorozat rajongói számára, hiszen Randolph halálával már nincsenek közöttünk a legendás sorozat eredeti főszereplői. Joyce Randolph fia, Randy megerősítette az elhunyt színésznő halálhírét, megjegyezve, hogy édesanyja az utóbbi időben súlyos időskori egészségügyi problémákkal küzdött és állandó ápolásra szorult. Elhunytával békésen távozott, alvás közben.

Hirdetés

Joyce Randolph karrierje szorosan összefonódik a The Honeymooners-szel, ahol Ed Norton feleségét, Trixie Nortont játszotta. A sorozat, bár csak egy évadot és 39 epizódot élt meg, a televíziózás egyik legemlékezetesebb szitkomjaként vonult be a történelembe, és máig számos rajongó kedvence.
Randolph tehetségét először egy rágógumi reklámban ismerték fel, ami után meghívást kapott a The Honeymooners szereplőgárdájába. Itt olyan neves színészekkel dolgozott együtt, mint Art Carney, Jackie Gleason és Audrey Meadows.

Hirdetés

Joyce Randolph pályafutása azonban nem korlátozódott csak a The Honeymoonersre; megjelent többek között a The Ed Sullivan Show-ban, a The Plainclothesmanben és a The Doctors and the Nursesben is. A 90-es években a Hi Honey, I’m Home című sorozatban is feltűnt.
Joyce Randolph emléke mély nyomot hagyott a televíziózás szerelmeseiben, akik tisztelettel és szeretettel emlékeznek rá, mint egy korszak meghatározó alakjára.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés