Hirdetés


A Noár mozgalom vezetője nem első alkalommal készít videóüzenetet politikusoknak és közéleti személyiségeknek, most azonban magához a miniszterelnökhöz intézett egy rövid monológot.

Hirdetés

A minap Orbán Viktor volt óvodájában járt, mivel az alcsútdobozi Háromhárs ovi éppen 140 éves lett. A miniszterelnök nagy örömmel számolt be szinte minden platformján az élményteljes, nosztalgikus látogatásról, még jó néhány képet is megosztott a nemzettel a nagy eseményről, amihez azt írta: „53 év után újra elhozott Anyukám”.Csakhogy ezt a kis kiruccanást a miniszterelnök éppen egy oktatási intézménybe szervezte meg, ami nem meglepő módon eléggé kiakasztotta a színész-aktivistát, aki már hónapok óta rendszeres látogatója, szervezője és fellépője különböző oktatással kapcsolatos tüntetéseknek és megmozdulásoknak.

Hirdetés

A miniszterelnökhöz intézett szónoklatban Molnár Áron végig szarkasztikus hangnemben beszél, és konzekvensen “rosszcsontnak” nevezi Orbán Viktort. Az aktivista legfontosabb kérdései a videóban, hogy Orbán miért nem inkább a gödöllői iskolába megy, ahol folyamatosan ömlik be az esővíz az azbesztes plafonról, valamint a nemsokára esedékes egyhetes sztrájk és polgári engedetlenség, amivel a tanárok ismét meg fogják próbálni felhívni a figyelmet az oktatás problémáira.

Forrás:blikk.hu
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés