Hirdetés


Brutális dolog derült ki Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házasságáról!
Ki így, ki úgy vélekedik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc közelgő házasságáról. Egy biztos, mindenkit érdekel, és van véleménye róla.

Hirdetés

A legnagyobb kérdés, hogy lehet feldolgozni azt a vagyoni különbséget, ami kettejük között van. Várkonyi Andrea ismert, keresett műsorvezető, aki jó életszínvonalon él-élt, ám mégis nehéz összevetni mindezt Mészáros Lőrinc közel 500 milliárdos vagyonával.
A Star Magazin által megkérdezett Magyar György ügyvéd szerint ilyen esetekben szinte elkerülhetetlen a házassági szerződés.
“Nyugaton már bevett szokás, , de itthon is egyre jellemzőbb az esküvő előtt házassági szerződést kötni. Én mindenkinek ajánlom, főként olyan esetekben, amikor a felek közül valaki jóval nagyobb vagyonnal rendelkezik, mint a másik.

Hirdetés
Ha pedig valamelyik félnek már nem az első házassága köttetik, és az előző kapcsolatából esetleg gyerek is született, aki kiskorú,nagyon ajánlom.
A szerződés lényege, hogy a házasság idején megszerzett vagyon váláskor nem fele-fele arányban osztódik, hanem úgy, ahogy azt előre leszögezték a dokumentumban.”

Címlapfotó: montázs, illusztráció
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés