Hirdetés

Fotó: Ringier


Cooky, a Rádió 1 népszerű műsorvezetője, egy jelentős és egyben nehéz döntést hozott meg, amely egy régi álmát hivatott megvalósítani. Bár a döntés nem esett könnyen, végül elszántan megtette a szükséges lépéseket.

Hirdetés

Ebben az új kihívásban és életszakaszban Cookyt gyermekei édesanyja, Debóra teljes mértékben támogatja. A Kiskegyednek adott interjújában Cooky osztotta meg, milyen változásokra és kihívásokra számítanak az elkövetkezendő időszakban.

Hirdetés

“Szerencsére nagyon harmonikus a kapcsolatunk Debivel, minden jól működik magától, nem kell semmiféle erőlködés, segítség. Amikor itthon vagyok, a gyerekek körüli teendőkben is próbálom kivenni a részem. Debi is dolgozik a két gyerek mellett influenszerként és egy reklám cégnél. Amikor itthon vagyok, én kérem őt, hogy menjen el kicsit kikapcsolódni. Sporttal, tánccal tudja levezetni a feszültséget, hiszen a két gyermek azért sokat kivesz belőle. Most egy nehezebb időszak következik neki, mert én három hétre elutazom Olaszországba Végre, teljesül egy régi nagy álmom, hogy private jate kereskedelmi pilóta lehetek. Hálás vagyok Debinek, hogy mindenben támogat” – árulta el.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés