Hirdetés


A labdarúgónak és a modellnek köszönetet mondtak Tomas gondozói, akik gondoskodnak a kisfiúról, aki előrehaladott rákbetegséggel küzd.
Elmondásuk szerint a legnehezebb dolog, amin az embernek át kell mennie az életében, hogy el kell búcsúznia egyik gyermekétől. Ez egyszerűen nem része a dolgok természetes rendjének. Mindannyian természetesnek vesszük, hogy a gyermekeink egész életünkben velünk lesznek: hogy végignézzük, ahogy felnőnek, érnek és saját életet élnek, és hogy számíthatunk rájuk, hogy ott lesznek mellettünk, amikor nehéz dolgunk lesz.

Hirdetés

Kemény dolog hallani arról, amikor a gyerekek olyan helyzetbe kerülnek, amikor az életükért kell küzdeniük egy betegséggel szemben.
Az egyetlen pozitívum ezekben a helyzetekben az, hogy – tekintve, hogy mennyire szörnyűek – hajlamosak arra ösztönözni az embereket, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. Így történt ez Tomas esetében is, aki egy rákban szenvedő portugál kisfiú, aki segítséget kapott hazája legnagyobb futballsztárjától: Cristiano Ronaldótól.

Hirdetés
A Tomas történetének elmesélésére és adományok gyűjtésére létrehozott Instagram-fiókon közzétett üzenetben a fiú gondozói megköszönték Cristianónak és barátnőjének, Georgina Rodrígueznek a támogatást.
Az üzenet nem ment bele nagy részletekbe, de utalt arra, hogy a két híresség segítségének köszönhetően Tomas hozzájuthatott a szükséges kezelésekhez:
Köszönöm @georginagio és @cristiano a segítséget, a szolidaritást és a nagy szívet. Végtelen köszönet, hogy segítettetek nekünk abban, hogy Tomas hozzáférjen a kezeléshez.

Hirdetés
A Tomasról szóló legfrissebb publikáció szerint a hétéves fiú úton van a barcelonai Vall D’Hebron kórházba, ahol a kezelésének újabb szakasza kezdődik. Tomás már jó ideje küzd a betegséggel, így minden segítség, amit kaphat, nagyon jól jön.
Hogy Cristiano Ronaldo a világ legjobb labdarúgója-e vagy sem, vagy akár az, hogy jó ember-e (vannak, akik túlzottan arrogánsnak tartják), ezek a kérdések lényegtelenné válnak, amikor bizonyítékot látunk arra, hogy ő olyan ember, aki nem habozik arra fordítani hatalmas vagyonát, hogy segítsen azokon, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Hirdetés
Végül, néha nem a választott munkaterületen vagy karrierben nyújtott teljesítményük, vagy akár az azon belüli viselkedésük alapján kell megítélnünk az embereket, hanem az alapján, hogy mit tesznek (vagy nem tesznek) azokkal az erőforrásokkal, amelyekhez az említett területen elért sikerük révén jutnak. Ebben az értelemben nyugodtan mondhatjuk, hogy Cristiano nagy sikert aratott.

Forrás: upsocl.com
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés