Hirdetés


Vannak az életben szerencsésebb emberek, de olyanok is akadnak, akiknek soha semmi nem sikerül. Róluk úgy tartják, hogy kissé kétbalkezesek, és nem kedvez nekik a sors. Ha meg szeretnéd tudni, hogy április hónapban szerencsés vagy szerencsétlen események várnak rád, most eláruljuk.

Hirdetés

A szerelemben szerencsés csillagjegyek

Kos
Itt az ideje, hogy élvezd a családod, barátaid, szerelmed társaságát. Ezt a hónapot meghitt családi körben, baráti szeretetben, és biztonságban fogod tölteni. Ha nem élsz párkapcsolatban, most a Vénusznak köszönhetően rád találhat a szerelem. Az elkövetkező hat hónap felhőtlen boldogságban fog telni számodra.

Hirdetés

Rák
Most minden kívánságod teljesülhet, a Jupiter segítségedre lesz abban, hogy szerelmi életed ki tudjon teljesülni. Sikeres napok várnak rád a munkahelyeden is, ennek köszönhetően többet fogsz utazni, ami egy új szerelmet hozhat az életedbe. A hónap második felében különleges romantikus pillanatok várnak rád.

Szűz
Ha nagy döntés elé kerülsz, tudd, hogy mindig számíthatsz a barátaidra, vagy a közeli munkatársaidra. Nyugodtan kérj tőlük tanácsot. A szerelemben viszont jobb ha nem hallgatsz másokra, csak a szívedre, és az intuíciódra. Figyelj befele, és dönts jól, csak rajtad áll vagy bukik a boldogságod.

Az anyagiakban szerencsés csillagjegyek

Hirdetés

Skorpió
Április nem túl sok jót tartogat számodra a szerelemben, de nem kell csüggedned, hiszen mindez az anyagiak terén megtérül. Hallgass az ösztöneidre, és ne tégy olyan dolgot, ami nehezedre esik. Hatalmas lehetőségek várnak rád a karrieredben.

Nyilas
Ebben a hónapban a munkahelyeden kisebb problémák merülnek fel, jó, ha idejében tisztázod ezeket, mert így hamarabb eljuthatsz a sikerekben gazdag napokhoz. Ha leküzdöd az akadályokat, és belekezdesz az új projektbe, egy nagyobb pénzösszeg fogja ütni a markod.

Halak
Ebben a hónapban jelentős bevételre fogsz szert tenni, és ez a dolog eléggé váratlanul fog érinteni. Ekkora összegről azért álmodni sem mertél eddig. A hónap második felétől végre rendeződni fognak anyagi problémáid.

Hirdetés

A karrierben szerencsés csillagjegyek

Ikrek
Ne hagyj ki egyetlen összejövetelt sem a munkahelyeden, mert nagy lehetőséget szalaszthatsz el. Az is lehetséges, hogy szakmát váltasz, de mindenképp sikeres előmenetel vár rád áprilisban.

Bak
Áprilisban egy igazán jó hírt fogsz kapni, ami a munkádat illeti. Előreléptetésre, vagy egy kis fizetésemelésre számíthatsz, készülj fel a jó hírre.

Hirdetés

Mérleg
Nagyon elfoglalt leszel ebben a hónapban, hiszen számos projektet viszel egyszerre. Nem kell túlzásba vinni azonban, adj magadnak egy kis pihenőidőt is, és élvezd ki a sikereidet.

Kevésbé szerencsés csillagjegyek áprilisban

Bika
Meg szeretnél vásárolni egy nagyobb, és drágább tárgyat, de anyagi lehetőségeid kissé korlátozottak. Ne kérj kölcsön, mert ezzel akár bajba is keverheted magad. Légy óvatos!

Oroszlán
A pénzügyi helyzeted nem lesz a legfényesebb ebben a hónapban, légy egy kicsit körültekintőbb, próbáld beosztani, amid van. A hónap közepén egy súlyosabb problémát kell megoldanod, tartalékold erre az időszakra az energiád.

Vízöntő
Ne keveredj fölöslegesen vitákba, inkább légy egy kicsit visszahúzódóbb, nem kell mindenről kifejtened a véleményed. Nem kell elzárkóznod, de óvakodj a pletykáktól, ne fektess fölösleges energiát mások kitárgyalásába. Lehetséges, hogy egy barátról kell lemondanod, aki nagyon közel állt hozzád.

Szerző
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés