Hirdetés


Csisztu Zsuzsa fontos dologra hívta fel a követői figyelmét az Instagram-oldalán. 18 esztendővel ezelőtt, a műsorvezető édesanyja a legádázabb kórral folytatott hosszas küzdelmet, ám a harcban sajnos alulmaradt. Zsuzsa emiatt is döntött úgy, hogy a közösségi oldalán teszi közzé az ezzel kapcsolatos érzéseit, hogy miért is olyan fontos a prevenció.

Hirdetés

“Édesanyámat a mellrák- és annak szövődményei miatt veszítettük el és a környezetünkben most is van olyan hölgy, akiért izgulunk. Nem lehet azt mondani, hogy ez nem csapkod az ember körül” – mondta a Metropolnak a műsorvezető és hozzátette, még inkább kötelességének érzi, hogy vigyázzon magára nem csak önmaga, hanem a családja miatt is.
Megszólalt a válása után L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga: nem várt, súlyos vallomás érkezett.

Hirdetés

“Egyszerűen muszáj tudomásul venni, hogy ha mi nem megyünk el orvoshoz, más nem fogja megtenni helyettünk. Ez egy olyan kötelezettség, amire az igény belülről kell, hogy jöjjön. Sajnos sok példa van arra, amikor valaki a klasszikus struccpolitikát követi, mi szerint “ameddig nem tudom, hogy mi van odabenn, addig jó”, holott nem ez jelenti a megoldást” – magyarázta és hozzátette, a rendszeres szűrés nagyon fontos, hiszen a betegség korai felismerése életet menthet.
“Ráadásul ebben a tekintetben nagyon gyorsan fejlődik az orvostudomány. Az időfaktornak azért is van nagy jelentősége van, mert olyan elképesztő megoldások is vannak már, amelyek egészen más életkilátásokat adnak, mint 5-10 vagy 15 éve, amikor elvesztettem az édesanyámat.”

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés