Hirdetés

Súlyos beteg kislányuk születésnapját úgy ünnepelték meg, hogy tudták: lányuk több születésnapot nem fog megélni. Te sem fogod könnyek nélkül…

Hirdetés

Súlyos beteg kislányuk születésnapját úgy ünnepelték meg, hogy tudták: lányuk több születésnapot nem fog megélni. Te sem fogod könnyek nélkül kibírni.

Lila May Schow gyönyörű, öt éves kislány. Sajnos a sors sokszor kegyetlen, a kislány három éve küzd a rákkal. Ez minden szülő rémálma. Sajnos az orvosok közölték velük azt a hírt, amit egy szülő sem akar hallani a világon: kislányuknak csak pár hónapja van hátra. Lila ötödik születésnapja nemrég volt, amely egyben az utolsó volt életében. A szülők úgy döntöttek, hogy a lehetőségeikhez mérten a legtöbbet adják kislányuknak e jeles, és rettenetesen szomorú napon. Egy szomorú napon, ahol mindenkinek vidámnak kellett lennie.

 
Lila szülei, Ryan és Heidi létrehoztak egy Facebook-oldalt, amelyen megosztották kislányuk történetét, és ezen keresztül segítséget kértek kislányuk életének boldogabbá tételéhez, és a buli megszervezéséhez. Helyi üzletemberek, önkéntes adakozók támogatták a családot, és egy valóban nagyszabású buli kerekedett ki Lila talán utolsó igazán boldog napjából.


A születésnap egyben szalagavató is volt (odakint ez a gimis lányok legnagyobb eseménye, nagyobb mint itthon), hogy Lilának is megadathasson az élmény, amelyet minden lány átél.

A partira ellátogattak a Disney hercegnők is.

Végül édesapja ‘megkérte’ kislánya kezét, és eltáncolták esküvői táncukat. A táncot, amelyet gyermekük valójában sosem élhet át.


Ryan szavai: “Nem küzdhettünk volna ilyen sokáig a betegséggel, és a születésnapot sem sikerült volna összehozni a rengeteg ember segítsége nélkül. Örökké hálásak vagyunk nekik. Mosolyt csaltak egy aprócska kislány arcára.”

Forrás: www.ilyennincs.com
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés