Hirdetés


Csonka András, a jól ismert színész és humorista, aki számtalan vicces szerepével és közösségi média videóival hódít, most mélyebb, emberibb oldalát tárja fel. A Nők Lapjának adott őszinte interjúban beszélt arról, hogy már másfél éve rendszeres pszichológus látogató, és ebben a nehéz időszakban életmódváltáson is keresztülment. „András elmesélte, hogy az évek során egyre inkább magába fordult, és a legjobban egyedül érzi jól magát. Azonban belátja, hogy ez a magányosság nem egészséges, és meg kell változtatnia ezt a hozzáállást,” írja a lap.

Hirdetés

A színész őszintén bevallotta, hogy gyakran hazudik, amikor valamihez nincs kedve, és inkább otthon marad, ami társaságban való nehézségekhez vezet, és gyakran összehasonlítja magát másokkal, akik boldog kapcsolatban élnek. Ez a vallomás megmutatja Csonka sebezhetőségét és azt, hogy ő is küzd az élet kihívásaival.

Hirdetés

Emellett felfedte, hogy megbánja, hogy nem lett apa. „Úgy érzi, jó apa lenne, de az idő múlásával és az élet kihívásaival úgy érzi, már nem fog szülővé válni,” áll az interjúban. Csonka András reméli, hogy az őszinte történetével mások is erőt és megértést találnak majd. Az interjú rávilágít arra, hogy a szórakoztató személyiség mögött valódi érzelmek és nehézségek is rejlenek, és ezekkel a nehézségekkel mindannyian szembe kell néznünk.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés