Hirdetés

Blikk/ Varga Imre


Az “Összezárva” soron következő epizódjában Szabó András Csuti egy napra Hajdú Péter otthonába költözik, ahol rendkívül személyes témákat érintenek meg. A beszélgetés során Csuti megosztja, hogy édesanyja életének legnagyobb harcára készül: egy súlyos betegséggel kell szembenéznie, amely nem csak az édesanyját, de őt magát is próbára teszi.

Hirdetés

Csuti elárulta, hogy édesanyja jelenleg kemoterápiás kezelés alatt áll, és bár a gyógyulás felé tart, a folyamat nem könnyű számukra. “Folyamatban van, a gyógyulás útján van” – mondta Csuti, hozzátéve, hogy bízik édesanyja felépülésében.

Hirdetés

A család küzdelmét és reményeit pénteken 19.00 órakor a Frizbi TV YouTube-csatornáján tekinthetik meg az érdeklődők. Csuti már korábban is nyilatkozott arról, hogy az elmúlt időszak rendkívül megpróbáltatásokkal teli volt számára, hiszen édesanyja betegsége mellett több veszteség is érte, ami erősen érintette őt.

Hirdetés

„Hát… Ő nagyon mélyen van. Év elején eltemettük a testvéremet, a fiát. Év végén anyukám is beteg lett, a tavalyi év nagyon rossz volt… Év elején elesett a nagymamám, aki kilencvenéves, és eltörte a combcsontját…” – mondta két néhány hónappal ezelőtt a kétgyermekes apuka a Futtában című műsorban.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés