Hirdetés


Curtis és kedvese Barnai Judit nemrég kitörő lelkesedéssel és örömmel mutatták meg, bővült a családjuk méghozzá egy kiskutyával. Mivel mindketten nagyon komolyan veszik a kis kedvencük nevelését ezért profi szakemberhez fordultak. Semmit nem bíznak a véletlenre.

Hirdetés

Nyakas Gábor kutyatrénert kérték fel, aki többek között Tóth Andi, Kulcsár Edina és G.w.M kutyusával is foglalkozott már.
“Egyik legjobb választás egy Golden Retriever, ami talán mondhatom, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta a világon. Nagyon okos és aranyos, jól szocializálható más kutyákkal és emberekkel is. Nagyon ritkán mutat agressziót és könnyű velük együtt dolgozni. Egy nagyon jó választás volt a részükről “– kezdte Nyakas Gábor, aki azt is elmondta, hogy viszonylag korán került a keze alá a kutyus, majd megszólalt az eddigi oktatásról is.

Hirdetés

Hirdetés

“Megtanítom a gazdiknak, legfőképpen Judie-nak, hiszen ő lesz vele többet, hogy mire kell figyelni. Heti szinten fogok a kutyával foglalkozni, szoktatni a család életmódjához, hogy tudják magukkal vinni mindenhova. Az etetés megfelelő kialakítására kell még odafigyelni, mert ugyan örökletes betegségekkel szerencsére nem küzdenek az ilyen fajta kutyák, de arra kell figyelni, hogy ne hízzanak el, de elég sportos a család, szóval úgy hiszem, ezzel sem lesz baj “– jegyezte meg a kutyatréner.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés