Hirdetés

Fotó: Ringier archívum


Curtis, a neves rapper, aki híres arról, hogy szenvedélyesen szurkol Újpestnek, a Fradi–Újpest rangadó előtt ismét kritikával illette Győzikét. A vita gyökerei az őszig nyúlnak vissza, amikor Curtis azzal vádolta meg Győzikét, hogy csak érdekből lett Ferencváros szurkoló. A konfliktus először Győző felesége és Curtis között bontakozott ki, majd Győzike nyílt levélben válaszolt, bejelentve, hogy jogi lépéseket tesz Curtis ellen.

Hirdetés

A rapper, aki nemrégiben politikai okokból távol maradt egy tüntetéstől, és ezért bírálatot kapott, valamint több mint 2000 rajongóját veszítette el közösségi oldalán, most a sportvilágban is folytatja a vitát. Vasárnap délelőtt egy Ferencváros ellenes szurkolói képet posztolt, ami újabb megosztást és vitát váltott ki követői körében. Egyes kommentelők emlékeztették, hogy Curtis ennek ellenére jó viszonyt ápol a Ferencvárosi Torna Club elnökével, Kubatov Gáborral.

Hirdetés

“Győzikébe azért álltam bele mert soha életében nem volt fradista de most úgy viselkedik mint ha világ életében oda járt volna. És ezt csak is azért teszi mert divat. Plusz nyilván előnyöket szeretne szerezni ezzel is. Vele ellentétben én nem parádézom a politikai hovatartozásommal sem. Ti kaptátok fel ezt is! Nem terveztem díszfideszesnek lenni mint sok más ismert ember. Nekem van elég slágerem és elég felkérésem is” – osztotta meg a rapper majd hozzátette, hogy neki enélkül is van elég slágere és felkérése.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés