Hirdetés


A közelmúltban vált hírességek, mint Demcsák Zsuzsa, sokszor állnak a reflektorfényben, és az életük minden mozzanata nyilvános. Miután bejelentette válását férjétől, Krishantól, Zsuzsát elárasztották a bókok és udvarlások.
A TV2 műsorvezetőjeként dolgozó Zsuzsa a válás bejelentése óta számos elismerést kapott. Egyesek a közösségi média platformjain nyíltan és őszintén fejezik ki rajongásukat, míg mások finomabb módokon adnak hangot tetszésüknek.

Hirdetés

Zsuzsa aktív életmódjának és sportos tevékenységeinek, különösen futásának köszönhetően fantasztikus formában van. Nemrégiben egy forgatásról megosztott képein a műsorvezetőt farmerruhában láthatjuk, és a férfi rajongók nem fukarkodtak a dicsérettel.
Egyikük, Robi, különösen lelkesen írta: “Zsuzsi! A lábaid olyanok mint a felső tízezer! Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kerülni! Gyönyörű vagy! Remélem nem bántottalak meg!” De volt, aki elegánsabb módon bókolta meg: “Nagyon csinos, nőies nő vagy, Zsuzsa! Egy igazi modell. Elegáns.”

Hirdetés

A Mokkában adott interjújában Zsuzsa személyesebb témákat is érintett. Mesélt arról, hogy két gyermekének, 18 éves fiának és 17 éves lányának felnőtté válásának nehézségeivel küzd. Elárulta, hogy nagyon erős kötelék alakult ki közöttük, azonban a gyerekek párkapcsolati életének megjelenésével Zsuzsa kénytelen volt szembesülni a gyermeknevelés ezen szakaszával.
Különösen lánya szerelmi életével kapcsolatban érezte nehéznek a változást: “Mi nagyon sokat beszélhetünk, nagyon együtt vagyunk. Ez a hármas szimbiózis, ami nekünk van, az tényleg nagyon erős. De amikor megjelentek a szerelmek az ő életükben, főleg a kislányomnál, az nekem nagyon nehéz történet volt.” Zsuzsa elmondta, hogy lánya iránti féltésében anyai és apai szerepekben is részt vállal.

Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés