Hirdetés

Fotó: RAS-archív / Blikk

A rádiózásról kérdezte a Blikk Boros Lajost, aki elmondta, hogy most sokat segítene az anyagi helyzetén, ha újra rádiós lehetne, mert már felélte a tartalékait.

Hirdetés
“Ha már a gyógyszereimet ki tudnám belőle fizetni, megnyugodnék, és úgy érezném magam, mint egy krőzus. Összesen tizennyolc különböző pirulát kell szednem egy nap, van olyan gyógyszerem, amely négy-ötezer forintba is kerül, szóval több tízezres tételről beszélünk. Be kell vallanom, a tartalékaimat erősen feléltem, amikor kómában voltam, szóval igen, nagyon sokat segítene egy rádiós fizetés” – nyilatkozta a lapnak a 75 éves műsorvezető.
Egy nagyobb szívműtét után öt hétig feküdt kómában.

Hirdetés

“Én már 1970-ben rádióztam, és bevallom, nagyon hiányzik. Imádom a rádiózás spontaneitását, a szabadságát ennek a műfajnak, és szerintem még mindig jól tudnám csinálni. De arra is nyitott lennék, hogy egy fiatal tehetséggel közösen készítsünk valamit, szerintem tudnék mit tanítani nekik” – mondta Boros Lajos.
“Nekem az lenne a legfontosabb, hogy adják meg a lehetőséget, hogy kapcsolatba kerülhessek a hallgatókkal, mert egy jó rádióműsornak szerintem ez a lényege” – jelentette ki a legendás rádiós

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés