Hirdetés


Dopeman, akit a közönség főként mint a nagyszájú rappert ismer, most egy személyesebb oldalát mutatta meg. Kevésbé ismert tény, hogy a művész egy érzelmes édesapa is, aki odaadóan támogatja kislányát táncos karrierjében. Dopeman büszkén mesélt arról, hogy lánya rendkívül tehetséges táncos, aki már számos versenyt megnyert, és nemrég egy nagy közönség előtt is bemutatta tudását. Az édesapa, aki az előadást kiválónak látta, a produkció felvételét azonnal meg is osztotta az interneten.

Hirdetés

Hirdetés

„Kiskora óta táncol és nagyon tehetséges. Régen versenyeken is részt vett, szinte halmozta a díjakat. Mikor mondhatni tinikorba lépett, akkor kapott nála nagyobb szerepet a társulat, ahol most van. Már inkább csak edz, és fellépésekre jár, a versenyzés háttérbe szorult.”
– mondta Dopeman, akit a Bors több dologról is próbált kérdezni, azonban mint mondja, jelenleg sokmindent nem tud a lányáról, mert nem hajlandó elmondani neki.
„Nem nagyon érdeklem. Próbálok vele programozni, de nem vevő rá. (…) Nem igazán beszélünk. Pontosabban nagyon nehéz vele beszélni. Bár tudom, hogy nem könnyű a tinédzserekkel, és azt is, hogy az elvált szülők gyerekei máshogy funkcionálnak. Olyan vagyok ebben a helyzetben, mint Buddha. Várok a lányomra. Bízom abban, hogy a kapcsolatunkban ez a rossz időszak csak átmeneti.”
– fogalmazott a sztárapuka, aki reméli, hogy karácsonykor azért minden rendben lesz.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés